PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Adidas: Specijalne rođendanske kopačke za Mesija

  • Objavljeno:
  • 24.6.2014

Adidas je predstavio specijalno izdanje kopački za Lionela Mesija, koje je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala nosio danas na treningu za svoj 27. rođendan.

 

Nove kopačke su rođendansko izdanje koje je nazvano “adiZero F50”, koje karakteriše elegantna nijansa nekoliko boja: zelene, plave, roze, narandžaste i bele, zajedno sa tri prepoznatljive pruge ovog brenda. Na ovaj način se kombinuju revolucionarna tehnologija i precizni dizajn koji potpuno pristaje stopalu četvrostrukog dobitnika “Zlatne lopte”.

 

Rođendanske kopačke su izraz poštovanja nemačke kompanije prema argentinskom kapitenu, koji je do sada postigao dva gola na isto toliko utakmica Svetskog prvenstva. Ujedno je ovo i najbolja uvertira za poslednji meč u grupi koji reprezentacija Argentine igra protiv Nigerije u borbi za prvo mesto na tabeli.

 

Zanimljiv je i podatak da je izrađeno ukupno 27 pari ovakvih patika, svaki predstavlja po jednu godinu Mesijevog života, a dva ekskluzivno potpisana para biće poklonjena na takmičenju @teammessi na njegov rođendan.

 

 

 

Foto: adidas.com