PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

25+ najlepših poklona za Mladence 2020.

  • Objavljeno:
  • 12.3.2020

Mladenci su sinonim za početak zajedničkog života, ljubavi i stvaranja novog doma. A najlepši su uvek domovi u kojima, osim mladenaca, stanuje i ljubav. Ipak, postoje i druge stvari koje izuzetno utiču na kvalitet zajedničkog života, a to je pre svega osećaj svakodnevnog zadovoljstva zbog lepo uređenog doma.

 

Zato će prelepo dizajnirani i aktuelni proizvodi za 2020. godinu biti savršen poklon za sve mladence. Prefinjeni porcelan iz carske manufakture, lampe čuvenog danskog dizajna, umetničke slike akademskih slikara, nameštaj od punog drveta domaćih i stranih dizajnera i zanatlija sa posebnim handmade pečatom koji unosi otmenost u svaki enterijer. I još mnogo, mnogo toga očekuje vas u specijalnoj Enviro ponudi za mladence 2020.

 

Savršen način da roditelji, familija i prijatelji obraduju svoje mladence, kao i da oni obraduju sami sebe. Zato odaberite svoj savršen poklon i omogućite da mladenačka čarolija da traje još dugo, dugo... ENVIRO, Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd. Tel. 011/3220540 Email: store@envirostore.net

 

 

Foto: ENVIRO