PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

  • Milica Petrovic

    PRAZAN STAN

    Odgovor portala

    • Objavljeno:
    • 15.1.2014

Odgovor:

 

Stan zauzima površinu od šezdesetak  kvadratnih metara sa dobrom funkcionalnom podelom na prostorije.

 

 

Ulazni  hodnik je osmišljen praktično, bez suvišnih detalja, sa jednostavnim rešenjem koje elegantno dočekuje onog koji ulazi u stan (predsoblje u beloj boji, SIMPO).

 

Dizajn kuhinje je u energičnom stilu i ostavlja snažan utisak. I sam boravak u ovakvom prostoru pruža veliku dozu pozitivne energije.

 

Trpezarija i dnevna soba su pod istim plafonom u prostoru  prepunom svetlosti koja dopire kroz veliki prozor. Ambijent trpezarije čini trpezarijski sto sa stolicama (trpezarijski sto "Izi", stolice "Alfa", SIMPO). U dnevnoj sobi, ugaona garnitura u štofu sa atraktivnim dekorativnim jastucima odaje udobnost (ugaona garnitura "Polarna noć", SIMPO).

 

 

Ukrasne tapete, sa floralnim motivom na suprotnom zidu, prekinute su kompozicijom elemenata dnevnog boravka u tamnoj boji drveta (dnevni boravak "Frame", SIMPO).

 

Paleta boja u  stanu dopunjava oblike koji su korišćeni za formiranje izgleda celog prostora.

 

Sofisticirano osvetljenje u spavaćoj sobi u večernjim satima stvara toplu atmosferu, dok prirodno dnevno svetlo koje dopire kroz prozor stvara osećaj većeg prostora, sa fantastičnim pogledom.Zid spavaće sobe iza uzglavlja kreveta ukrašen je romantičnom,sanjalačkom zidnom dekoracijom (pluff wall décor, prodaje "Style@home")

 

Dizajn nameštaja za spavaću sobu je moderan, prilagodljiv i dopadljiv. Noćnik i garderober su bele boje, visokog sjaja (program "Remo", SIMPO). Atraktivnim tapaciranim krevetom "začinićemo" kompletan dizajn enterijera ove sobe (krevet "Čeri", SIMPO). Zavesa sa diskretnom šarom je korišćena da se obezbedi privatnost spavaće sobe. Ispred velikog prozora, a nasuprot krevetu, je kutak za čitanje i opuštanje u omiljenoj fotelji (fotelja "Šarlot relax", "Enviro").

 

 

Po površini  velike terase poređani su kamenčići koji podsećaju na potrebu za prirodnim elementima u urbanoj gradskoj zoni.