PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ KREATIVNOJ ONLAJN ZAJEDNICI 

Ovde možete da stručnjacima postavljate pitanja vezana za projektovanje ili uređenje doma i vrta. Ukoliko naiđete na prepreku, zatražite savet i naši saradnici i ostali članovi zajednice će vam priteći u pomoć. Izabrane radove posebno ćemo obraditi u štampanom izdanju "Kuće stil".

Dodaj rad

 Postovani,molim vas za predlog oko renoviranja stana od 55 m2.Naime u stanu zivimo trenutno suprug i ja ,ali kako za par meseci ocekujemo prinovu i to blizance neophodno je renoviranje stana.Za sada u spavacoj sobi imamo samo francuski lezaj 200*220 , kuhinja,trpezarija i dnevna soba su otvorenog tipa bez ikakvih pregradnih zidova ,garderober od poda do plafona smo smestili u hodnik.Molim Vas za misljenje strucnjaka kako preurediti stan da bude dovoljno mesta i za bebe i za njihove stvari ali i za nas? Za sada bismo zadrzali postojeci koncept/bez pregradnih zidova /ukoliko je to moguce ? U prilogu dostavljam plan stana.Unapred zahvalna buduca mama.

Saznaj više

Stan ima 33m2 u njemu cemo ziveti otac,brat i ja. molim vas da mi pomognete da ovaj mali prostor iskoristim na najbolji moguci nacin.

 Unapred hvala 

Saznaj više

Molim vas za savjet kako da najbolje iskoristim prostor u stanu od 43m2. 

Hvala unaprijed.

Marija

Saznaj više

Poštovani,

Želela bih osvežim prostor u hodniku, kuhinji i dnevnoj sobi, pa mi treba Vaš savet za boje, raspored... U prilogu Vam dostavljam fotografije.

 

Saznaj više

 Želeo bih da renoviram dnevni boravak sa kuhinjom. Skidanje lamperije, hoblovanje poda i sl. Potrebno je da napravim prostor sa minimalnim sadržajem nameštaja, samo osnovno ( trosed, TV može na zid, i eventualno trepezarijski sto). Voleo bih da mi date savet kako da uredim prostor u obzir dolaze suvi pregradni zidovi ili šank u koji bih ugradio akvarijum , a delio bi kuhinju i ostatak dnevnog boravka. Hvala puno!

Dimenzije prostora su -Dnevni boravak 3,5m puta 4,6m i kuhinje 1,64 puta 1,95 ( u produžetku je ostava 1,64 puta 1,8)

Saznaj više

Poštovani,

Molim Vas da mi pomognete Vašim savetom oko uređenja sobe za devojčicu koja ove godine polazi u prvi razred. U sobi je ormar boje trešnje koji bi ostao.

Najviše me interesuju boje - kreveta, stola, zidova, zavesa.... jer je soba mala, a treba sve uklopiti zbog boje ormara da bude veselo i lepo.

Ako postoji mogućnost, molim Vas da mi ogovorite i pomognete.

Unapred hvala!

Ljiljana Ivkov

Saznaj više

Molim Vas da mi predložite idejno rjesenje ovog pomalo neobičnog enterijera. U stanu živi nas troje, mama, tata i ja. Ja imam 25 godina, svo troje radimo i potrebno nam je koliko toliko zasebnog prostora. Stan je skoro u potpunosti na suncanoj strani, osim balkona.

Saznaj više

 Molim vas da mi pomognete da funkcionalno i atraktivno namestim prostor novog stana.

 

 

Saznaj više

Prikaži još radova