PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ KREATIVNOJ ONLAJN ZAJEDNICI 

Ovde možete da stručnjacima postavljate pitanja vezana za projektovanje ili uređenje doma i vrta. Ukoliko naiđete na prepreku, zatražite savet i naši saradnici i ostali članovi zajednice će vam priteći u pomoć. Izabrane radove posebno ćemo obraditi u štampanom izdanju "Kuće stil".

Dodaj rad

 Postovani,molim vas za predlog oko renoviranja stana od 55 m2.Naime u stanu zivimo trenutno suprug i ja ,ali kako za par meseci ocekujemo prinovu i to blizance neophodno je renoviranje stana.Za sada u spavacoj sobi imamo samo francuski lezaj 200*220 , kuhinja,trpezarija i dnevna soba su otvorenog tipa bez ikakvih pregradnih zidova ,garderober od poda do plafona smo smestili u hodnik.Molim Vas za misljenje strucnjaka kako preurediti stan da bude dovoljno mesta i za bebe i za njihove stvari ali i za nas? Za sada bismo zadrzali postojeci koncept/bez pregradnih zidova /ukoliko je to moguce ? U prilogu dostavljam plan stana.Unapred zahvalna buduca mama.

Saznaj više

Stan ima 33m2 u njemu cemo ziveti otac,brat i ja. molim vas da mi pomognete da ovaj mali prostor iskoristim na najbolji moguci nacin.

 Unapred hvala 

Saznaj više

Molim vas za savjet kako da najbolje iskoristim prostor u stanu od 43m2. 

Hvala unaprijed.

Marija

Saznaj više

Poštovani,

Želela bih osvežim prostor u hodniku, kuhinji i dnevnoj sobi, pa mi treba Vaš savet za boje, raspored... U prilogu Vam dostavljam fotografije.

 

Saznaj više

 Želeo bih da renoviram dnevni boravak sa kuhinjom. Skidanje lamperije, hoblovanje poda i sl. Potrebno je da napravim prostor sa minimalnim sadržajem nameštaja, samo osnovno ( trosed, TV može na zid, i eventualno trepezarijski sto). Voleo bih da mi date savet kako da uredim prostor u obzir dolaze suvi pregradni zidovi ili šank u koji bih ugradio akvarijum , a delio bi kuhinju i ostatak dnevnog boravka. Hvala puno!

Dimenzije prostora su -Dnevni boravak 3,5m puta 4,6m i kuhinje 1,64 puta 1,95 ( u produžetku je ostava 1,64 puta 1,8)

Saznaj više

Poštovani,

Molim Vas da mi pomognete Vašim savetom oko uređenja sobe za devojčicu koja ove godine polazi u prvi razred. U sobi je ormar boje trešnje koji bi ostao.

Najviše me interesuju boje - kreveta, stola, zidova, zavesa.... jer je soba mala, a treba sve uklopiti zbog boje ormara da bude veselo i lepo.

Ako postoji mogućnost, molim Vas da mi ogovorite i pomognete.

Unapred hvala!

Ljiljana Ivkov

Saznaj više

Molim Vas da mi predložite idejno rjesenje ovog pomalo neobičnog enterijera. U stanu živi nas troje, mama, tata i ja. Ja imam 25 godina, svo troje radimo i potrebno nam je koliko toliko zasebnog prostora. Stan je skoro u potpunosti na suncanoj strani, osim balkona.

Saznaj više

 Molim vas da mi pomognete da funkcionalno i atraktivno namestim prostor novog stana.

 

 

Saznaj više

Prikaži još radova