PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

  • Milan Milenkovic

    Fantastična tehnika za dekoraciju zidne fasade (VIDEO)

    • Objavljeno:
    • 15.11.2015

Veštine koje se stiču u praksi često su fascinantnije od projekata koji se osmišljavaju godinama, a ovaj majstor to na najbolji način i dokazuje. Samo nanošenjem maltera na zid i korišćenjem jednostavnih kalupa postiže efekat na zidu koji bi mnogi rado videli u svom stanu ili kući.

 

Najbolje od svega je što se ova tehnika može koristiti i za spoljašnje fasade, ali i za unutrašnju dekoraciju zidova, posebno ukoliko želite da kreirate topao kutak koji podseća na neka stara dobra vremena. Stoga bi ovo moglo da bude idealno rešenje za zidove dnevnog boravka ili samo jedan zid na kojem se nalazi kamin, stara pećnica ili šporet. Efekat bi bio više nego upečatljiv, a ambijent savršen za porodične odmore i okupljanja.

 

Pogledajte sjajan video i uverite se i sami. 

 

Ovo se zove majstor

Posted by Inboks 1 on Wednesday, 9 September 2015