PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Okačite porodične fotografije na zid poput profesionalca

  • Objavljeno:
  • 15.9.2015

Veliki povratak porodične fotografije. Tako bi u najkraćem mogli opisati jedan od trendova koji je s razlogom ponovo okupirao našu pažnju. Ako i vi želite da oživite svoje najblistavije trenutke zabeležene kamerom i podarite im novi život, septembarsko izdanje časopisa "Kuća stil" pravi je izbor za vas jer porodičnim fotografijama nije mesto samo u memoriji računara, već i u našim domovima.

 

A kad tad kucnuće čas da uradite ono što svaki dan sebi govorite kada na kompjuteru uđete u folder sa omiljenim fotografijama. Zato na vreme oslobodite fotografije zatočene u virtuelnoj memoriji iz koje mogu zauvek nestati samo jednim pogrešnim klikom ili ako naš "digitalni mezimac", bez obzira da li je to laptop, tablet ili telefon, jednostavno otkaže poslušnost.

 

Otkako su naše fotografije na društvenim mrežama dobile pažnju online zajednice, izgubile su značaj koji su imale za nas same. Od hiljadu lajkova naših i tuđih fotografija koje promiču ekranom, više vredi ona jedna koja će vam izmamiti osmeh kad god je pogledate iz omiljene fotelje. Zato dopustite svojoj kreativnosti da se razmahne i ukrasite svoj stan i svoj život najdražim fotografijama.

 

 

Varijacije su neiscrpne - fotografije možete grupisati tematski (npr. mi na moru, sportski uspesi, moji najbolji prijatelji, putovanja, komične, itd) ili hronološki. Ili se poigrati kompozicijom tipa nekad i sad. Opustite se i isprobajte različite kombinacije i ne bojte se, fotografije možete držati bukvalno u svim prostorijama, one će oplemeniti svaku sobu, uključujući bezlične prolaze i stepeništa, zatvorene terase…

 

 

Duhoviti izbor može dati šmek i prostorijama retko korišćenim za izlaganje kao što je prostor ispred ulaznih vrata ili kupatilo. Naravno, treba imati mere i potruditi se da prostorija ne izgleda kao izanđali album iz kojeg ispadaju pomešane fotografije.

 

 

A da biste sve to uradili poput profesionalca, u septembarskom broju časopisa "Kuće stil" donosimo najpotpuniji vodič za korišćenje porodičnih fotografija, a u njemu:

 

 Zlatna pravila kompozicije ramova

 Idealno rastojanje između fotografija

 Kako odabrati idealne ramove

 Kako kreirati pozadinu

 Kreativne ideje i originalni saveti…

 

A u aktuelnom broju vas očekuje još mnogo toga.  Šta je digitalna amnezija i kako je sprečiti. Sjajno rešenje za prelep stan od 45m² u Nišu. Atraktivne peći koje greju i telo i dušu. Najlepši vrtovi 2015. Nikola Kusovac i Branko Nikolić otkrivaju kako enterijer menja ukus života i ljude čini boljim. Sve lepote prestonice Stefana Nemanje.

 

POTRAŽITE SVOJ PRIMERAK!