PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Tastly: Virtuelni asistent za kuvanje

 • Objavljeno:
 • 21.1.2016

Nova aplikacija za Android i Iphone nazvana "Tastly" pojavila se nedavno i na našem tržištu. Ako niste vešti u kuhinji ova aplikacija će vam sigurno pomoći da iznenadite porodicu i prijatelje savršenim obrokom. Ako, pak, već uživate u kuvanju - uštedeće vam i vreme i novac.

 


   Dr. Oz: 3 trika za energiju tokom celog dana

 

   Jedan od najpoznatijih američkih doktora otkriva tri jednostavna trika koja će vam omogućiti da        dostignete i zadržite kvalitetan nivo energije tokom celog  dana. 

 


 

"Tastly" je jednostavan način da kuvate i vodite računa o namirnicama, a kroz aplikaciju možete vrlo lako i brzo pretražiti hiljade recepata najpoznatijih srpskih gastro blogerki i blogera. Samo jednim klikom svi sastojci recepta koji ste odabrali biće na vašem spisku za kupovinu, a pošto se spisak nalazi na vašem telefonu, to znači da vam nisu potrebni dodatni spiskovi za odlazak u prodavnicu. Ukoliko u nabavnu ide neko umesto vas, spisak mu jednostavno šaljete na Viber, What'sApp, Facebook ili SMS.


Osim toga, u aplikaciji možete pronaći najnovije promocije i akcije u radnjama u vašoj blizini, što je još jedna dodatna korist za sve one koji se upuštaju u kulinarske vode.

Ljudi koriste Tastly da:


• Nađu originalne besplatne recepte;
• Lako naprave spiskove za kupovinu iz recepata;
• Kupuju koristeći intuitivne liste za kupovinu;
• Dele recepte i liste za kupovinu na Facebook, Twitter, Viber, WhatsApp, SMS i drugim platformama;
• Da se povežu sa food blogerima ili dele svoje priče kuvanja;
• Nađu najbolje promocije u svojoj okolini.

 

Preuzimanje aplikacije je besplatno, a dostupna je i Tastly Android, ali i Tastly iPhone verzija.

 • POVEZANI ČLANCI

 •  

  photo

  Dekorativne uskršnje poslastice

  Predstavljamo tri recepta  za uskršnje dezerte koji će oduševiti i decu i odrasle. Veoma lako i brzo se prave, pa dragoceno praznično vreme nećete potrošiti uz šporet već uživajući sa najdražima.

  Saznaj više

   

  photo

  Kako da drveni nameštaj zablista

  Nudimo vam jednostavan prirodni recept od samo dva sastojka koji će učiniti da vaš nameštaj od drveta ponovo dobije sjaj.

  Saznaj više

  video uputstvo

  Ledena irska kafa

  Uživajte u lepom vremenu uz omiljeno piće mnogih, pripremljeno na malo drugačiji način – smrznuto i sa viskijem. Predstavljamo jednostavan recept za osvežavajuću irsku kafu.

  Saznaj više

   

  Photo

  Boje za vitalnost i raspoloženje

  Feng šui vodič za boje. 14 boja koje će mali prostor učiniti većim. 10 korisnih saveta za izbor boja u enterijeru. Koje boje vole mladi, a koje stari. Boja 2017. godine. I još mnogo toga! 

  Saznaj više