PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Uživajte na terasi i kada vreme kaže "Ne"

 • Objavljeno:
 • 5.8.2016

Iz francuske kompanije "Somfy" dolazi nam dobra vest - vremenski uslovi više nisu preduslov za uživanje na balkonima i terasama. Dovoljno je samo da motorizujete vašu tendu i spremni ste za trenutke komfora na otvorenom od ranog proleća do kasne jeseni.

 

Ako je jedina uloga tende na vašoj terasi do sada bila zaštita od sunca i kiše, motorizovanjem ćete znatno proširiti dosadašnju funkciju tende. Ručno upravljanje tendom uz zamorno okretanje ručice postaje stvar prošlosti. Od sada će za aktiviranje tende biti dovoljan samo jedan klik.

 

 

Pritiskom na daljinski upravljač možete jednostavno uključiti lampe na vašoj tendi i bez žurbe na terasi servirati ukusnu večeru porodici i prijateljima.

 

 

Isto tako, moći ćete nesmetano da uživate u uzbudljivoj knjizi u prohladna jesenja jutra. Dovoljno će biti da aktivirate modul za grejanje i izađete na terasu. Ova pametna grejalica obezbediće vam ugodno uživanje u svežini, tako što će zagrejati samo vaše telo, ne menjajući pri tom temperaturu okolnog vazduha.

 

 

Još jednu izuzetnu prednost motorizovane tende čine senzori za sunce i vetar. Čim sunce izađe, tenda se automatski spušta bez obzira da li ste u tom trenutku kod kuće ili ne. Čak i pri niskom položaju sunca, sunčevi zraci neće ulaziti u vaš dom. Ugradnjom senzora za sunce, postižete veću uštedu energije, a zaštitićete i svoj nameštaj i biljke od sunčevih zraka i toplote.

 

 

Dugotrajnost i bezbednost tende dodatno će osigurati senzor za vetar koji po vetrovitom vremenu automatski podiže tendu čim se pojavi opasnost od oštećenja.

 

 

Zahvaljujući kompaniji Somfy duže ćete uživati u ugodnom ambijentu vaše terase, a ujedno proširiti i životni prostor. Na vama je samo da se udobno smestite i zadržite dobro raspoloženje.

 

 

Predstavništvo Somfy kompanije za Srbiju nalazi se u mestu Svetozar Miletić nedaleko od Sombora, a njihove proizvode možete pronaći širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Spisak svih prodavnica sa adresama i kontaktima nalazi se na sledećem linku: GDE KUPITI SOMFY PROIZVODE.

 

Sve prednosti motorizovanih tendi i njihovo funkcionisanje u praksi možete videti u video zapisu koji sledi. 

 

 

Izvor i foto: www.somfy.co.rs

 • POVEZANI ČLANCI

 •  

  photo, video

  Interaktivni svetleći zidovi

  Zahvaljujući inovativnom sistemu LUMIS, zidovi su postali dinamične i interaktivne površine koje emituju najrazličitije svetleće oblike poput predela i životinja, koji reaguju na prisustvo ljudi i dodir.

  Saznaj više

   

  photo

  Živopisna hobitska kuća

  Neumorni vlasnici gradili su magičan hobitski dom od materijala koji su pronalazili u okolini i ukrasili ga sopstvenim naporima, a kao rezultat je nastala prelepa prirodna kuća koja se savršeno utopila u svoje okruženje.

  Saznaj više

   

  photo

  Prestižna nagrada za kolekciju Garden Layers

  Izuzetna kolekcija tepiha, dušeka i jastuka Garden Layers, renomirane dizajnerke Patricije Urkiole za špansku kompaniju GAN, nagrađena je internacionalnom nagradom NYCxDesign.

  Saznaj više

   

  Unikatan 3D štampani nakit od zlata

  Dizajner Ros Lovgrov izradio je nakit od 18-karatnog zlata pomoću 3D štampača . Reč je o unikatnoj kolekciji prstenja "Foliates", koja je izložena na Sajmu dizajna u Majamiju.

  Saznaj više