PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Napravite Android aplikaciju i osvojite vredne nagrade!

  • Objavljeno:
  • 15.1.2014

 

Volite da koristite Android aplikacije? A da li znate da možete da napravite aplikaciju pomoću nove i naprednije platforme App Builder? Mislite da vam je za to potrebno tehničko znanje? Ne, dovoljno je da izaberete jednu od tema iz drugog kruga nagradnog konkursa koji organizuju Telenor i Samsung, probudite kreativne ideje i uđete u krug takmičara koji mogu da osvoje vredne nagrade!

 

Vaše aplikacije, kao i ideje možete prijaviti najkasnije do 16.

 

Brojka od 5.500 aplikacija koje su kandidati u prvom krugu takmičenja u izradi Android aplikacija napravili pomoću platforme App Builder pokazuje da vam nije potrebno tehničko znanje za pravljenje aplikacija već samo dobra volja i puno dobrih ideja. I zato, ako ste i vi ljubitelj Android uređaja, volite mobilne ehnologije i želite da učestvujete u drugom krugu nagradnog konkursa koji organizuju Telenor i Samsung, na portalu Dobre Stvari ćete pronaći noviju i napredniju platformu App Builder preko koje možete da napravite aplikaciju i uđete u trku za vredne nagrade.

 

Za početak izaberite jednu od četiri kategorije:

 

U prvu spadaju aplikacije kojima ćete predstaviti svoje omiljeno mesto za izlazak – kafić, restoran, klub, pozorište, bioskop ili bilo koje drugo mesto na kome volite da provodite vreme sami ili sa svojim prijateljima.

 

Druga kategorija je povezana s događajem – potrebno je da prikažete kroz svoju aplikaciju manifestaciju na kojoj biste želeli da prisustvujete ili ste već bili na nekom događaju koji je na vas ostavio poseban utisak. To mogu biti koncert, izložba, kulturni događaj, sajam…

 

U trećoj kategoriji će biti odabrane najbolje aplikacije koje predstavljaju turističke destinacije – napravite aplikaciju koja će sadržati sve relevantne informacije o nekoj turističkoj destinaciji (grad, selo, banja, letovalište, planina…) i koje će svim turistima koji se budu odlučili da putuju baš na tu destinaciju učiniti putovanje lepšim, lakšim i zanimljivijim.

 

Četvrta kategorija podrazumeva ideju – i zato ukoliko imate dobru ideju, a nemate želju da napravite aplikaciju, svojom idejom možete da konkurišete u tekstualnoj formi. Potrebno je da opišite temu, sadržaj, izgled strana i funkcionalnost aplikacije.

 

Ukoliko želite da učestvujete u konkursu, potrebno je da ste građanin Srbije stariji od 16 godina i da ste registrovani na portalu www. dobrestvari.rs, na kome je dostupan App Builder. Na portal se možete registrovati čak iako niste korisnik Telenor usluga, a tamo ćete pronaći sve informacije i uputstva za korišćenje platforme za kreiranje aplikacija.

 

Vaše aplikacije, kao i ideje možete prijaviti najkasnije do 16. avgusta.

 

Pobednici u prve tri kategorije biće nagrađeni: za prvo mesto Samsung 3D televizorom LED LCD UE-40F6510, drugo telefonom Samsung Galaxy S4 i treće tabletom Samsung Galaxy Note 8. Deset takmičara koji imaju najbolje tekstualne ideje Telenor će nagraditi šestomesečnom pretplatom na Deezer Muziku, a najbolja među njima biće pretvorena u Android aplikaciju! http://appbuilder.dobrestvari.rs/