PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Konkurs za internacionalno takmičenje u dizajnu
A' International Design Award & Competition

  • Objavljeno:
  • 19.2.2014

 

Objavljen je konkurs za  internacionalno takmičenje u dizajnu A' Design Award & Competition.

 

Predaja konkursnih radova je do 28. februara. 

 

A’ Design Award & Competition je vodeće međunarodno godišnje takmičenje u dizajnu. The A’ Design priznanja su podeljena na veliki broj oblasti, kako bi predstavili što više dizajnera iz celog sveta i iz što više disciplina. Radovi prijavljeni na takmičenje će biti revidirani od strane anonimnog žirija sastavljenog od iskusnih akademika, uvaženih novinara i profesionalaca. A’ Design Award & Competition nudi slavu, prestiž, publicitet i međunarodna priznanja svim pobednicima ovog takmičenja, kroz A’Design nagradu koja se daje u čast pobedničkog dizajna.

 

The A’ Design nagrada je sveobuhvatan komplet za nagrađeni dizajn.  A’ Design nagrada između ostalog uključuje međunarodni sertifikat za dizajn u metalnom ramu, pozivnica za ekskluzivno gala veče u Italiji, online + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenog rada, godišnja publikacija najboljih radova u tvrdom povezu, specijalni 3D trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod rada na dvadeset i vise jezika, kako bi zaista dopreli do međunarodne publike, ekskluzivni intervju sa pobednikom, priprema za štampu i distribucija, licenca za upotrebu A’ Design logoa u daljem radu, promocija pobedničkih radova u stotinama drugih publikacija, pojavljivanje u medijima, uključivanje u “ World Design Rankings” listu, takođe i pristup daljem marketingu i PR-u. 

 

Svake godine, A’Design nagrada se dodeljuje radovima koji se fokusiraju na inovaciji, tehnologiji, dizajnu i kreativnosti.

 

Sve prijave se prihvataju do 28. februara a rezultati se objavljuju do 15. aprila tekuće godine. Dizajneri širom sveta se pozivaju da učestvuju sa svojim najboljim radovima, projektima i proizvodima. Radovi se prihvataju pod uslovom da su dizajnirani u poslednjih 10 godina.

 

Više detalja o ovoj nagradi možete saznati na zvaničnom sajtu A’ Design nagrade, dok prijave možete izvršiti u odeljku za registraciju.

 

• Preuzmite kao PDF: Poziv na učešće - A' Design Award 
• Preuzmite DOCX: Poziv na učešće - A' Design Award 

 

Pogledajte kako je izgledala prošlogodišnja dodela  A’Design nagrada.

 

 

Foto: A' International Design Award & Competition