PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Konkurs za dizajniranje školskih uniformi

  • Objavljeno:
  • 3.12.2014

 

Najveća regionalna dizajnerska zajednica GreenDesign.rs je raspisala konkurs za dizajniranje školskih uniformi.

 

Rok za predaju radova je 14. decembar 2014.

 

GreenDesign.rs je najveća regionalna dizajnerska zajednica, koja broji više od 7.000 dizajnera i par stotina klijenata. Svojim dizajnerima Ii saradnicima je za razne projekte isplatila 2.500.000,00 dinara, a mnogi su dobili stalne ili honorarne poslove preko svog Portfolia.

 

Ova zajednica nastoji i da bude društveno odgovorna, da edukuje javnost, najviše klijente, o važnosti dizajna i o značaju ulaganja u isti. To čini i putem društveno odgovornih i humanitarnih konkursa. Do sada je organizovano više njih, poput onog za dizajn plakata tokom poplava. Trenutno je aktuelan novi konkurs, iniciran vešću da su đaci u osnovnoj školi "17. oktobar" dobili nove uniforme koje je diajnirala i napravila učiteljica likovnog.

 

GreenDesign.rs želi da podrži ovu inicijativu i doprinese tome da đaci nose svoje moderne uniforme sa ponosom, a ujedno i da pokaže javnosti kako se danas, u 21. veku, dobija dizajn.

 

Zato je pokrenuta velika društveno odgovorna akcija pod nazivom Dizajnirajte uniforme i osvojite vredne nagrade! A sve osnovne i srednje škole u regionu moći će besplatno da preuzmu pobedničke radove ili bilo koji drugi dizajn, i da ih koriste za svoje potrebe. 

 

Ovoga puta se ne dodeljuju novčane nagrade, jer je ideja da pobednici dobiju vredne nagrade koje će im koristiti u daljem frilensingu i dizajnu. Zato su nagrade sledeće:

 

  1. 1. Pobednik dobija kvalitetan tablet marke Acer (sa olovkom za crtanje).
  2.  
  3. 2. Drugoplasirani dobija vrhunsku i profesionalnu dizajnersku grafičku tablu marke Intuos (sa besplatnim programom Corel Paint).
  4.  
  5. 3. Trećeplasirani dobija mesec dana besplatnog korišćenja InCentar coworking prostora u centru Beograda.
  6.  
  7. 4. Svi dizajneri, učesnici na ovom konkursu, dobiće jednogodišnju besplatnu Premium članarinu na GreenDesign.rs.
  8.  

Na ovaj način pobednicima će biti pružena pomoć u daljem, kvalitetnijem i efikasnijem radu.

 

Konkurs traje do 14.12.2014. a svečana dodela nagrada biće u održana u InCentar coworking prostoru 20.12.2014. od 19h i svi su pozvani na dodelu.