PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Eksplozija boja u vašem vrtu

 • Objavljeno:
 • 5.12.2013

Sunčani jesenji dani produžili su letnju sezonu u vašoj bašti. Imate još malo vremena da uživate u njenim vedrim bojama i opustite se u predivnom ambijentu. Ovog leta u trendu su bile jarke boje, koje podižu nivo raspoloženja.

Sva pravila pri uklapanju boja i tekstura bila su dozvoljena. Jednobojne predmete mogli ste da sparite sa šarenim, prugastim ili, pak, nepravilnim oblicima i svakom kutku vaše bašte ostavite lični pečat.

 

Ako pratite trendove, vrt i narednog leta možete da obojite u mint i žutu boju. Njihovom kombinacijom ćete u potpunosti osvežiti prostor. Naravno, možete izabrati i druge boje i uz malo mašte baštu pretvoriti u idealnu destinaciju za odmor.  

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo

  5 kreativnih ideja za uređenje malog dvorišta

  Uz originalne ideje i efektne baštenske elemente, čak i najmanji komad zelene površine može postati oaza za uživanje kojoj će se svi diviti. 

  Saznaj više

   

  photo, video

  Lebdeće saksije

  Švedska kompanija FLYTE će vas uveriti da saksije mogu biti najinteresantniji dekorativni element u vašem domu. Neobične saksije LYFE omogućuju da vaše omiljene biljke rastu u sred vazduha.

  Saznaj više

   

  photo

  Živopisna hobitska kuća

  Neumorni vlasnici gradili su magičan hobitski dom od materijala koji su pronalazili u okolini i ukrasili ga sopstvenim naporima, a kao rezultat je nastala prelepa prirodna kuća koja se savršeno utopila u svoje okruženje.

  Saznaj više

  photo

  Čudesan rastvor za sobne biljke

  Želite li da vaše sobne biljke cvetaju često i bogato? Poslušajte savete iskusnih cvećara. Ove korisne preporuke pomoći će vam da uzgojite pravu cvetnu baštu u svom domu.

  Saznaj više