PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Vatrene akcije usred zime: NEFA nameštaj po neverovatnim cenama

  • Objavljeno:
  • 9.2.2018

Kompanija NEFA pripremila je četiri neverovatne akcije za sve svoje kupce do kraja februara. Pogledajte kompletnu ponudu i požurite jer su količine ograničene.

 

Predstavljamo vam četiri akcije koje će definitivno ugrejati hladne februarske dane u svakom domu, a vaš enterijer osvežiti udobnim i atraktivnim nameštajem, i to po izuzetno povoljnim cenama. Pogledajte kompletnu ponudu na sajtu kompanije i požurite u neki od NEFA salona širom Srbije jer su količine vrlo ograničene.

 

1. Sofa Kuba za samo 9.990 (ušteda 10.000 dinara)

 

Sofu kakvu ste oduvek želeli sada možete kupiti za samo 9.990 dinara do kraja februara, umesto po redovnoj ceni od 19.990 dinara. Sofa je široka 160cm, visoka 74cm, a u položaju za spavanje dimenzije iznose 203x138cm. Sve ovo čini je vrlo praktičnom u svakom domu jer omogućava uobičajenu upotrebu tokom dana, ali i rasklapanje u ležeći položaj po potrebi u toku noći.

 

 

 

2. Trosed Maroko + 2 fotelje Maroko (ušteda 24.000 dinara)
 

Ulepšajte Vaš životni prostor Maroko kolekcijom i uštedite neverovatnih 24.000 dinara. Jedinstven spoj stila i udobnosti karakteriše ovaj trosed i fotelje, a oblikovani rukonasloni dodaju notu egzotičnosti koja stvara ambijent za relaksaciju.

 

Podesite jastuke i uživajte u komforu dok provodite vreme opuštajući se. Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala odabranih evropskih dobavljača obezbedili smo izdržljivu, a laku konstrukciju uz neizmenjenu udobnost i postojan atraktivan izgled. Uz visok nivo prirodne ventilacije i amortizacije, uvek ćete se osećati prijatno dok se opuštate u svojoj dnevnoj sobi na Maroko trosedu i foteljama.

 

Priuštite sebi kvalitetan trosed i uvek atraktivne fotelje po akcijskoj ceni i uživajte u novom nameštaju koji stiže u vaš dom u veoma kratkom roku.

 

 

 

 

3. Ugaona garnitura Atlanta (ušteda 10.000 dinara)


Kada se na jednom mestu spoje lepota ove elegantne i moderne sofe sa tapaciranim naslonom i drvenim detaljima i praktičnost koju joj daje pripadajući šank, dobijamo najpoželjnije mesto za druženje i odmor u vašem domu. A kada se tome doda i kvalitet izrade, onda se dobija sofa koju vredi imati.

 

Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala odabranih evropskih dobavljača obezbedili smo izdržljivu, a laku konstrukciju uz neizmenjenu udobnost i postojan atraktivan izgled. Uz visok nivo prirodne ventilacije i amortizacije, uvek ćete se osećati prijatno dok se opuštate u svom domu i novom nameštaju.

 

Odaberite jedan od atraktivnih dezena iz ponude i uživajte u svojoj novoj ugaonoj garnituri Atlanta koja stiže u vaš dom u veoma kratkom roku.

 

 

 

4. Ugaona garnitura Sidnej (ušteda 20.000 dinara)

 

Ova ugaona garnitura impresionira svojom veličinom, nudeći maksimalnu udobnost i komfor. Uz dva ugaona dodatka, velika družina može da započne svoje uživanje. Provedite sate druženja sa porodicom i prijateljima, stvarajući brojne uspomene na trenutke radosti i opuštanja.

 

Obezbedite sebi izuzetno atraktivnu i udobnu ugaonu garnituru po veoma povoljnoj ceni. Odaberite jedan od atraktivnih dezena iz ponude i uživajte u garnituri Sidnej koja stiže u vaš dom u veoma kratkom roku.

 

NEFA je nova kompanija za promet nameštaja, osnovana u Srbiji 2017. godine, a njen nameštaj moguće je kupiti u ukupno 18 salona u našoj zemlji. Kompanija svojim kupcima svakodnevno nudi atraktivan, moderan i kvalitetan tapacirani nameštaj evropskog proizvođača po veoma pristupačnim cenama.

 

Svaki proizvod rezultat je kompetentnog korišćenja savremene opreme, kvalitetnih repromaterijala i komponenti najboljih evropskih proizvođača, što ovoj kompaniji omogućava da smanji cene svojih proizvoda bez negativnih posledica po kvalitet.

 

 

Pogledajte kompletnu ponudu na sajtu kompanije i požurite u neki od NEFA salona širom Srbije jer su količine vrlo ograničene.

 

Salone ove kompanije nalaze se na sledećim adresama:

 

Foto: NEFA