Luksuzna kada od prirodnog kamena

 • Objavljeno:
 • 31.8.2016

Zahvaljujući danskom proizvođaču "Muubs", možete uneti unikatan komad prirode u dom koji pretvara kupanje u jedinstveno iskustvo. "Riverstone" kada predstavlja pravi dodir luksuza i dominantan detalj u  kupatilu.

 


   Vessel - kada za uživanje

 

   Nova futuristička kada, koja podseća na mrežu za ljuljanje, luksuz je koji sebi možete priuštiti          zahvaljujući britanskoj dizajnerskoj kompaniji Splinter Works.

 


 

Svaka kada je jedinstvena i izrađena je od prirodnog kamena. Neobrađena spoljašnjost kade deluje upečatljivo i sirovo, dok glatka unutrašnjost predstavlja vizuelno zanimljiv kontrast i obezbeđuje izuzetnu udobnost i umirujući osećaj sigurnosti.

 

 

 

Nesvakidašnji materijal izrade i velike dimenzije garantuju da će kada predstavljati fokalnu tačku svakog kupatila. Kada dolazi u dimenzijama 205 x 88 x 70 centimetara i njena spoljašnjost je u prirodnoj boji kamena.

 

 

Foto: muubs.com

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo, video

  Sat koji "gravira" vreme

  Postoji mnogo načina da se pokaže tačno vreme, a dizajneri švajcarske kompanije 42foundry osmislili su jedan izuzetno kreativan. Predstavljamo vam jedinstveni časovnik ETCH.

  Saznaj više

   

  Unikatan 3D štampani nakit od zlata

  Dizajner Ros Lovgrov izradio je nakit od 18-karatnog zlata pomoću 3D štampača . Reč je o unikatnoj kolekciji prstenja "Foliates", koja je izložena na Sajmu dizajna u Majamiju.

  Saznaj više

  photo

  Kako da zasadite savršen travnjak

  Sađenje trave nije teško i to može svako. Međutim, kako biste postigli najbolje rezultate, savetujemo da pratite ovih pet jednostavnih koraka.

  Saznaj više

  photo

  Trostruka stolica za ljuljanje

  Hal Taylor je maštoviti stolar koji je došao na genijalnu ideju kako da promeni ustaljen dizajn stolica za ljuljanje i omogući svoj svojoj deci da se ljuljaju s njim dok im čita priče.

  Saznaj više