Danska dizajn rasveta u Enviru

 • Objavljeno:
 • 25.11.2016

Salon ekskluzivnog nameštaja i aksesoara ENVIRO obogatio je svoju ponudu još jednim vrhunskim brendom, pa od sada salon u Bulevaru kralja Aleksandra br. 17 krasi i rasveta brenda "VITA Kopenhagen".

 

Svetiljke ove danske kompanije sinonim su za vrhunsku estetiku i funkcionalnost, a tradicionalni skandinavski stil čini ih prepoznatljivim u svakom enterijeru.

 

Sve svetiljke izrađene su od visokokvalitetnih materijala, a upakovane su u kompaktne i atraktivno dizajnirane kutije pogodne za transport što ih čini vrlo pogodnim za sve vrste poklona, posebno u novogodišnjem periodu.

 

 

Dodatnu prednost predstavlja velika mogućnost kombinovanja, pa tako jedan isti abažur uz pomoc različitih elemenata može da se kombinuje na više načina – kao luster, podna ili stona lampa.

 

 

Ako se tome doda i činjenica da se u ponudi nalaze svetiljke koje prate najnovije trendove, ali i klasici vanvremenskog dizajna, i to u različitim bojama, dezenima i oblicima, jasno je zašto se "VITA Kopenhagen" s pravom svrstava u "must have" proizvode u svetu vrhunskog i inovativnog dizajna.

 

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo

  Kuća kao skulptura od drveta

  Na šumovitom posedu ruralnog dela Engleske, nekadašnja lovočuvareva kuća dobila je modernu nadogradnju, u potpunosti obloženu drvenim letvama savijenim na pari.

  Saznaj više

  photo, video

  Sat koji "gravira" vreme

  Postoji mnogo načina da se pokaže tačno vreme, a dizajneri švajcarske kompanije 42foundry osmislili su jedan izuzetno kreativan. Predstavljamo vam jedinstveni časovnik ETCH.

  Saznaj više

   

  Unikatan 3D štampani nakit od zlata

  Dizajner Ros Lovgrov izradio je nakit od 18-karatnog zlata pomoću 3D štampača . Reč je o unikatnoj kolekciji prstenja "Foliates", koja je izložena na Sajmu dizajna u Majamiju.

  Saznaj više

  Photo, Video

  Novogodišnji poklon za novo grejanje u vašem domu

  Novogrejanje.com je za sve one koji vole toplu porodičnu atmosferu pripremio specijalan novogodišnji poklon – popust za novo grejanje u vašem domu koje dobijate tokom praznika, a možete iskoristiti i na proleće. 

  Saznaj više