Asko mašina za pranje sudova nagrađena iF Design nagradom

 • Objavljeno:
 • 13.10.2016

"iF Design" (Industrie Forum Design), koji duže od pola veka dodeljuje priznanja za dostignuća u industrijskom dizajnu, ove godine je u kategoriji proizvoda za domaćinstvo dodelio prestižnu Home Style nagradu mašini za pranje sudova "Asko", kompanije "Gorenje Group".

 


   Parkirajte nezaboravnu retro legendu u svojoj kuhinji

 

   Sjajna vest stiže sa sajma potrošačke tehnike IFA 2016 u Berlinu. Kompanija Gorenje                      predstavila je specijalnu liniju frižidera koja će oduševiti sve ljubitelje retro dizajna i Volkswagen-    ovog legendarnog klasika – Buli minibusa.


 

Namera "iF Design"-a je da nagradom Home Style podstakne razvoj međunarodne industrije proizvoda za kuću i stvori platformu za predstavljanje modernih trendova u dizajnu enterijera.

 

 

Ove godine je žiri odabrao 60 istaknutih proizvoda među kojima je zasluženo mesto našla i mašina za pranje sudova "Asko D5656". Prema mišljenju žirija koji je činila internacionalna grupa eksperata, mašina "Asko D5656" je zadovoljila sve kriterijume kao što su inovativnost, funkcionalnost, estetika.

 

 

"Asko" mašine za sudove nalaze se među najnaprednijim na svetu. Prilikom izrade korpi za pranje koristi se više čelika nego pri izradi korpi drugih brendova, što čini korpe "Asko" mašina najizdržljivijim  i najstabilnijim na tržištu.

 

 

Foto: gorenjegroup.com

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo, video

  Sat koji "gravira" vreme

  Postoji mnogo načina da se pokaže tačno vreme, a dizajneri švajcarske kompanije 42foundry osmislili su jedan izuzetno kreativan. Predstavljamo vam jedinstveni časovnik ETCH.

  Saznaj više

   

  Unikatan 3D štampani nakit od zlata

  Dizajner Ros Lovgrov izradio je nakit od 18-karatnog zlata pomoću 3D štampača . Reč je o unikatnoj kolekciji prstenja "Foliates", koja je izložena na Sajmu dizajna u Majamiju.

  Saznaj više

  photo

  Trostruka stolica za ljuljanje

  Hal Taylor je maštoviti stolar koji je došao na genijalnu ideju kako da promeni ustaljen dizajn stolica za ljuljanje i omogući svoj svojoj deci da se ljuljaju s njim dok im čita priče.

  Saznaj više

  photo

  Kreativni radni prostor

  Arhitektonska kompanija M+M Creative Studio nagrađena je sa dve American Architecture Prize nagrade za originalan dizajn enterijera novog sedišta kompanije Edmunds.com u Kaliforniji.

  Saznaj više